ΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΔΕΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ

42. Arboretum. Πόλη της Αρκαδίας, Καλλιφόρνια, ΗΠΑ
Θαυμάσιος βοτανικός κήπος και οπωρώνας που δημιουργήθηκε την περίοδο του 1940 στην θέση της αρχικής πόλης της περίοδο του αποικισμού της Καλιφόρνιας.
43. ECOWEEK, Ελλάς
Η ECOWEEK είναι μια διεθνής μη κυβερνητική οργάνωση (ΜΚΟ). Η αποστολή της είναι η ανάπτυξη του οικολογικού αισθήματος στην κοινή γνώμη και της συμμετοχής των πολιτών, ειδικότερα των νέων, στην προστασία του περιβάλλοντος και την υιοθέτηση απλών καθημερινών συνηθειών, όπως η ανακύκληση οικιακών απορριμμάτων, η κομποστοποίηση οργανικών ουσιών, μείωση ενέργειας και ¨πράσινα κτίρια¨, καθώς επίσης και η ανάληψη δραστηριοτήτων και πρωτοβουλιών που προβάλλουν τις αρχές και τις αξίες της Worth- Living Integrated Development. Η ECOWEEK ιδρύθηκε στο νησί Αίγινα το 2005 και λειτουργεί στην Ελλάδα την Κύπρο και σε άλλες χώρες.
44. CILDEA - Jardin de l’Astrée, Γαλλία.
Ο οργανισμός αυτός ιδρύθηκε και λειτουργεί στο Forez, ως εφαρμογή των αρκαδικών στοιχείων της περιοχής. Συνδυάζει την λειτουργία οικολογικού αγρού και κέντρου κοινωνικής επανένταξης περιθωριοποιημένων ατόμων. Η παραγωγή αγροτικών προϊόντων και το σχέδιο διάθεσής τους εγγυάται βιολογικά προϊόντα κατά την περίοδο όλου του έτους για κατανάλωση από 300 οικογένειες της τοπικής κοινωνίας και περιοχής.
45. Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών και Οικολόγων, Αρκαδία, Ελλάς
Σύλλογος με ενεργό δράση στην εξερεύνηση και προστασία της Αρκαδικής φύσης.
46. Arcadia Park, Βαρσοβία, Πολωνία.
47. Arcadia Gardens, Ermenonvile, Γαλλία.
48. Arcadia Gardens, Βαϊμάρη, Γερμανία.
49. «Κέντρο ΓΗ» Πύργος Βασιλίσσης, Ιλίον Αττικής, Ελλάς.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΑ

ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΗ 28-30,
11526 ΑΘΗΝΑ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΡΟΥΡΓΊΑΣ

Δευτέρα - Παρασκευή
9 πμ - 5 μμ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

Τηλέφωνο: 
+(30) 2106983080
Κινητό: 
+(30) 6986612788
Fax: 
+(30) 2106918883
Email +
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.