ΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΔΕΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ

37. Πολιτιστικό Κέντρο Château de Goutelas. Chemins d´Astrée. Forez., Γαλλία
Η περιοχή του Forez αποτελεί το σκηνικό του πιο διάσημου μυθιστορήματος του 17ου αιώνα με τίτλο Astrée, του Honoré d’Urfé. Σήμερα η περιοχή αναπτύσσει έντονο τουριστικό ενδιαφέρον και κίνηση βασισμένο σε περιηγήσεις με θέμα τους «δρόμους του Astrée».
38. Μαντινειακός Σύνδεσμος. Αρκαδία, Ελλάς
Ιστορικός τοπικός σύλλογος ενεργός στην προβολή της ιστορίας της Αρχαίας Μαντινείας, μήτρας της Αρχαίας Αρκαδίας και εμβληματικού αρχαιολογικού χώρου.
39. Φιλοτεχνικός Όμιλος Τρίπολης Αρκαδία, Ελλάς
Πολιτιστικό Σωματείο με πλούσια πνευματική, πολιτιστική και καλλιτεχνική δράση και προσφορά από το 1965 στην πρωτεύουσα της Μητροπολιτικής Αρκαδίας.
40. Χορωδία ¨ΟΡΦΕΑΣ¨ Τρίπολης. Αρκαδία, Ελλάς
Μη Κερδοσκοπικός Φορέας με χορωδιακά τμήματα για κάθε ηλικία. Λειτουργεί με εθελοντική προσφορά των μελών από το 1979 με πολλές εμφανίσεις και διακρίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
41. Χορευτικός Όμιλος Τρίπολης. Αρκαδία, Ελλάς
Ιδρύθηκε το 1977 με σκοπό τη διερεύνηση, τη διατήρηση και τη σωστή διάδοση λαογραφικών στοιχείων, που αποτελούν σημαντικό μέρος του εθνικού πλούτου της Αρκαδίας. Για την υλοποίηση αυτού του στόχου, ο Όμιλος καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να καταγράψει και να αποθησαυρίσει στη γνήσια μορφή τους τα δημοτικά τραγούδια, τους χορούς και τις παραδοσιακές φορεσιές και να συνδέσει μέσω αυτών τους νέους με το παρελθόν, για το παρόν και το μέλλον της Μητροπολιτικής Αρκαδίας.

Ετικέτες: Joomla, Wordpress

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΑ

ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΗ 28-30,
11526 ΑΘΗΝΑ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΡΟΥΡΓΊΑΣ

Δευτέρα - Παρασκευή
9 πμ - 5 μμ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

Τηλέφωνο: 
+(30) 2106983080
Κινητό: 
+(30) 6986612788
Fax: 
+(30) 2106918883
Email +
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.